Nieuws

Laatste nieuws

Grote opbrengst met SEM voor KiKa toernooi

29 april 2017 - 'T Café De Sporthal


Onlangs heeft het SEM voor KiKa toernooi plaatsgevonden in sporthal de Dioscuren in Schijndel. Het is de tweede keer dat we met Stichting SEM een evenement organiseerden waarbij de gehele opbrengst naar een goed doel gaat. De insteek was dat bedrijven met een team meededen en vervolgens in de kantine de veiling bij woonde. Alle opbrengsten van deze avond waren voor KiKa. Dankzij al de teams, sponsoren en vrijwilligers is de opbrengst voor KiKa maar liefst €1015,70. Een mooi bedrag voor het goede doel. Namens de organisatie willen ze dan ook graag iedereen bedanken die een steentje bijgedragen heeft.


De eerste wedstrijden begonnen al om 18:30 en de finale werd om 22:00 gespeeld. Die finale ging tussen Team tapperij de Beurs en het eigen SEM-team. Waar het SEM-team een 3-0 voorsprong uit handen gaf en de wedstrijd eindigde in 3-3. Dit betekende dus een spannende penaltyserie voor de beslissing. Deze penaltyserie eindigde ook in een gelijke stand waardoor er dus om en om penalty’s genomen werden. Uiteindelijk was het SEM dat toch aan het langste eind trok.


Verder viel op dat het een bijzonder sportief toernooi was, en waar het mede dankzij de inzet van alle vrijwilligers soepel is verlopen. Na het toernooi was er in de kantine nog een veiling en natuurlijk de prijsuitreiking. Bij de veiling waar goed geboden werd zaten een aantal leuke en gesponsorde items, aangeleverd door de deelnemende teams zelf of door sponsoren. De winnaars van deze avond, te zien op te foto, team SEM.

SEM gaat Schijndelse kampioenschappen keezen overnemen

28 maart 2017 - 'T Café De Sporthal


Vrijdag 24 maart 2017 heeft de 9e editie van de orginele Schijndelse keezkampioenschappen traditiegetrouw plaats gevonden in 'T Café De Sporthal. Net zoals eerdere jaren was het helemaal vol en hebben Annemieke en Elsje weer voor een gezellige keezavond gezorgd. Ze maakten ook bekend dat het de laatste keer is dat zij deze avond organiseerden en ze dragen vanaf nu de organisatie van de keezkampioenschappen over aan SEM. Stichting evenementen Meierijstad zal de volgende keezavonden hetzelfde organiseren als nu gebeurt. Ook zullen zij de mensen doormiddel van dezelfde maillijst benaderen. Dus hopelijk tot de volgende editie, en we houden je op de hoogte.

Darttoernooi

10 december 2016 - 'T Café De Sporthal


Zaterdag stonden er weer een hoop mensen klaar voor het darttoernooi. De inschrijflijst was vol dus dat beloofde een geslaagde avond te worden, en dat was het ook!

Keeztoernooi

9 december 2016 - Dorpcentrum De Schakel


Er staan veel evenementen op de planning voor SEM in de maand december. Het keezen in De Schakel was er daar een van, en heeft afgelopen vrijdag plaatsgevonden. De foto's van deze avond staan op onze Facebook pagina.

Winactie 't Onderonsje

Bekendmaking 28 november 2016


December staat weer voor de deur. Dat betekent: Keez-, Dart- en Zaalvoetbaltoernooi van SEM, maar natuurlijk ook cadeautjes. Tijd voor een leuke winactie dus! Op onze Facebookpagina zie je hoe het precies werkt.

Keeztoernooi

30 september 2016 - Dorpscentrum de Schakel


Afgelopen vrijdag vond er weer een keeztoernooi plaats in De Schakel. Met een opkomst van 20 teams beloofde dit een leuke avond te worden, het was dan ook weer iets drukker dan de vorige keer en dat vinden wij natuurlijk leuk om te zien!

Keeztoernooi

16 september 2016 - Café D'n Brouwer


Op vrijdag 16 september 2016 was het dan weer zo ver, er werd voor de 2e keer gekeezd in Mariaheide. De avond zou beginnen rond half 8 en het toernooi om 8 uur. Dus klokslag 8 uur werd de eerste ronde ingeluid.

Keeztoernooi

4 maart 2016 - Dorpscentrum de Schakel


Op vrijdag 4 maart heeft het 2e SEM keeztoernooi in Dc de Schakel plaatsgevonden. De bewoners van Wijbosch en omstreken waren in grote getallen op komen dagen, er deden maar liefst 40 teams (80 mensen) mee. Waar iedereen natuurlijk voor plek een strijd, kan er maar een team de winnaar zijn.

Pokertoernooi

23 januari 2016 - 't Café de sporthal


Zaterdag 23 januari was het voor de 2e keer pokeren in ’t café de Sporthal in Schijndel. De 1e keer was al een groot succes, en ook deze keer weer een geslaagd toernooi. Dit keer waren er 36 deelnemers (meer plek was er ook niet) dus een mooi vol toernooi. De deelnemers enthousiast, en wij ook.

Keeztoernooi

15 januari 2016 - Dorpscentrum de Schakel


Vrijdag 15 januari vond het eerste Keeztoernooi in dorpscentrum de Schakel in Wijbosch plaats. Er waren 24 teams aanwezig, die allemaal fanatiek meededen. Het toernooi begon om 19:30, en duurde tot 23:30. Na 5 speelrondes waren de winnaars bekend, maar ook teams 2 tot en met 5 vielen in de prijzen.

Texas Hold 'em Pokertoernooi

7 januari 2016 - Café de Sok


Het 2e SOK/SEM toernooi was wederom een geslaagde avond deze donderdag 7 januari. Het was voor ons de 3e keer dat we een pokertoernooitje verzorgd hebben en er waren wederom ongeveer 25 teams. Dat doet ons goed want met de combinatie van mensen en de pokertafels is de Sok aardig gevuld.

Keeztoernooi

30 december 2015 - Winterpark Schijndel


Op 30 december is er voor het eerst door SEM een keezavond georganiseerd. Het in populariteit stijgende spel zorgde voor een mooie opkomst in het winterpark op de markt in Schijndel. Er waren maar liefst 28 teams wat betekende dat er 56 mensen meededen.

Zaalvoetbaltoernooi

26 december 2015 - Sporthal De Dioscuren


Op zaterdag 26 december (2e kerstdag) vond traditiegetrouw weer het kerstzaalvoetbaltoernooi plaats in sportcomplex “Dioscuren” te Schijndel. Na drie jaar met autobedrijf HEVA als naamgever en hoofdsponsor is er voor de komende jaren een nieuwe naam voor het evenement, het “van Kessel” kerstzaalvoetbaltoernooi.

Texas Hold 'em Pokertoernooi

3 december 2015 - Café de Sok


Op donderdag 3 december vond voor de eerste keer een SEM pokertoernooi plaats in café “de Sok” in Schijndel. Er waren zo’n 25 mensen op het toernooi af gekomen, die allemaal de hoofdprijs mee naar huis wilden nemen. Om 9 uur was het dan zo ver, het begin is gemaakt.

Texas Hold 'em Pokertoernooi

11 september 2015 - 't Café de sporthal


Na een geslaagd FIFA’15 toernooi is het nu tijd voor ons tweede evenement. Voor de eerste keer zal in Café de Sporthal in de Dioscuren een pokertoernooi plaatsvinden. Poker is een verzamelnaam voor het kaartspel dat bestaat uit verschillende varianten. Poker word gespeeld over de hele wereld.

Even voorstellen

Stichting evenementen Meierijstad


Beste Meierijstedelingen, Wij willen graag even van de gelegenheid gebruiken maken om ons voor te stellen. Wij zijn Stichting Evenementen Meierijstad, kortweg SEM. Wij willen, zoals de naam al zegt, evenementen gaan organiseren in de omgeving van de nieuwe fusiegemeente Meierijstad.

Join our

EVENTS

Algemene voorwaarden

Press

© Stichting Evenementen Meierijstad